maanantai 20. elokuuta 2012

Another Day in Paradise

Howdy;

Terveiset jälleen kaikille lukijoillemme Seattle City:sta. Varsinaisen kiipeilysession lähestyessä, olemme käyttäneet extra-ajan hyväksi - tekemällä tietysti lisää outdoor-ostoksia.

Tänään oli myös suunnitelmamme mukainen seafood-päivä. Ammupalaksi sushia, lounaaksi seafood-chowderia (paikallinen keittoerikoisuus) ja illalliseksi Fine Dining kalaa ja äyriäisiä. Nam!

Pari havaintoa amerikkalaisesta ravintolakulttuurista:

  • ravintoloissa palvelu pelaa kuin japanilainen luotijuna ja ruoka on korkealaatuista,
  • mikäli et ole annokseesi tyytyväinen, se täytyy kertoa tarjoilijalle joka tekee kaikkensa että keittiön taso tyydyttää asiakkaan,
  • laskua ei tarvitse pyytää, saati odotella, vaan se tuodaan pöytään noin kaksi minuuttia viimeisen lautasen blokkaamisen jälkeen.

Huomenna Seattlen blogipäivitys hiljenee muutamaksi päiväksi sillä iltapäiväisen varustetarkastuksen jälkeen lähdemme kohti Mount Rainieria. Päivitämme blogin kera kuvien ja matkapäiväkirjan vasta perjantai-iltana.

Kuulumisiin.

-M & TT-

PS. Heräsimme viimeyönä noin kolmen aikaan siihen kun hotellimme takapihalta kuului puoliautomaattisella ampuma-aseella skodatut kahdeksan laukausta. Joku gansta-rap-dude varmaan peri velkojaan? Paikallinen herätyskello indeed! Kyllä Suomi on aikamoinen lintukoto...

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja onnea matkaan. Toivotaan että sää on suotuisa ja että huiputus onnistuu. T:Melter

    P.S. Jostain syystä kommentointi ei onnistu Mäkin Safari-selaimella.

    VastaaPoista